Lihtsalt mõned viimase aja mõttekäigud .

Viimastel päevadel olen ma mõelnud sellele, mis minuga toimus viimasel paaril kuul, ega need mõtted praegugi väga selged ole. Igatahes olid need ~kaks kuud jubedad, ning on veel palju palju asju, mis on minu jaoks mõistmatuks jäänud ja ma usun, et jäävadki. Ma hakkasin kuulama uuesti rohkesti metalcore’i, mis varem oli nagu tahaplaanile hakanud jääma, see aitas mul rahuneda, mõtteid mujale saada vms, kui kodus olin. Ja muidugi alkohol, kui natukenegi raha oli, läks see alkoholi alla, suht parmu tunne oli vahepeal. 😀 Kui võrrelda seda ja eelmist nädalat, siis eelmine nädal oli mul kolm päeva, kus ma ei tarbinud alkoholi, see nädal on neid päevi kuus, asi on paremuse poole liikunud. ^^, Ja olid ka mõned head sõbrad, kes mind toetada suutsid, tore, et te olemas olete mul. 🙂
Ja tundub, et see kõik hakkab nüüd mööda saama, see on hea. 🙂

Mudvayne – Determined . <3

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.