Ja ilusad ilmad saidki läbi? :(

Alustame täna siis eilsest õhtust, õhtul, mingi üheksa ajal tuli mõte, et võiks Ketu ja Jarmoga Pärnu tsillida ja läksimegi ja tegime väikse tiiru, Pärnust ostsime ühe viski ja käisime Nurmel purksi söömas ja tulime tagasi ja mõtlesime baari viskit lahendama minna aga kuna baaris toimus sünnipäeva pidu ja siis mul oligi kaine reede. Ma olen suht pikalt ilma alkota juba olnud, see on ju ainult positiivne. 🙂
Täna käisin ka pärnus, shoppamas vms, mõtlesin, et võiks uued velvetid osta omale, vanad hakkavad läbi saama juba. Aga uusi velveteid ma ei leidnudki omale. 🙁 Aga igasugust muud manti sain vähemalt. :p Mõtlesin, et peaks mingi kevad\suve jaki vms ka ostma, aga kas kuskil müüakse ka sellist, mis mulle meeldiks? Vähemalt Pärnus ma ei kohanud täna sellist. 😀 Tahaks Tallinna poodi minna, sealt ehk leiaks midagi lahedat.
Täna õhtul tahaks ka midagi teha, kodus on igav ju. 😀 Eks näis, mis õhtu endaga kaasa toob. ^^,

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.