Miks ma küll läksin reedel bravosse? :D

Ja reede läkski nii, et läksin bravosse, seda küll kuidas ma sinna jõudsin ma kahjuks(või õnneks) ei mäleta, mäletan niipalju, et istusin Liisu juures ja mingi hetk ma olin bravos ja siis teised olid kõik kuskile ära kadunud. 😀 Kõik oli tegelt Edgari süü, tema läks poodi ja ostis oma viimase raha eest viina juurde, muidu poleks midagi sellist juhtunud, nagu juhtus. Igatahes ma loodan, et ma väga mööda polnud bravos, eks kuuleb. Mul oleks kedagi vaja, kes piiraks mu joomist vms, ma üksi vist ikka ei suuda ennast kätte võtta. Ja muidu ma hakkan oma õde kangesti meenutama, kes ilma mällarita vist ei oskagi. 😀 Niiet, kes mind endale tahab? 😀

Laupäeva hommikul läksin valutava pea ja paha südamega vanematega teisse Eesti otsa, Haanjasse, vanaonule külla, sealt tulime siis täna tagasi. Seal olles tuli selline mõte, et võiks suvel võtta mõned sõbrad kaasa ja tema juurde telkima minna, jubeilus loodus on tal seal. ^^,

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.