Kas mulle tundus…

…või oligi täna päris lahe koolis? 😀
Täna oli meid seal alla poole ka. Ja varsti hakkabki viimane nädal, seda tuleb nautida. :p
Mulle tuleb tänasest koolipäevast arvatavasti rets sinikas käele kuna vedasime 7c klassi kõige hullemat tüüpi õpetaja vaheruumi ja mina sain jalad oma käte vahele ja tüüp siples piisavalt, et mul on nüüd suur suur verevalum. 😀
Praegu olen ma dilemma ees, kas minna homme Bravosse v mitte, Argo kutsus ja ise ei tule, jama nah. 😀 Aga nüüd ma saaks Hediga minna, polegi temaga käinud ööklubis. Igatahes mõtlen veel ja räägin vanematega ja värki. Laupäeval läheme Haanjasse ja ei tea, kui vara peab ülesse tõusma ja nüüd ma ei teagi, kas on mõtet minna kluppi homme. 😀 Eks homme näis siis.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.