"kuidas Sa kujutad end ette viie aasta pärast?" the fuck should i know?

Täna oli mu elu esimene töövestlus, peale mida sain uue kõne, kus uuele töövestlusele kutsuti. Esimese vastust ma veel ei tea, teisele tööle ma ei saanud, aga see polnud ka paljutõotav. Tuleb välja, et polegi see töövärk meil siin nii lootusetu, kui vahepeal tundus, ehkki vestlema kutsutud oli ikka korralikult rahvast. Aga loodame endiselt parimat. 🙂

Eelmises sissekandes mainisin emaili, kus oli kirjas, et ühes autolammutuses on mu autole juppe, tuleb välja, et tüübid ei tee sellistes kohtades autol ja autol vahet, ei olnud õiget autot seal. Ei viitsi ise rohkem otsimisele aega kulutada, viin parandusse ära selle, maksku mis maksab, mina omast taskust niikuinii ei maksa.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.