will everything evar be alrite?

Sõitsin täna terve päeva mööda Eestimaad ringi, väga mõtetult, kõigepealt Tallinna, et teada saada, et see xm on räigelt mölkis ja kriibitud ja siis Võrru, et teada saada, et sealne xm on roostehunnik, liiga palju raha küsitakse nende eest, nõme.

Kuna Eestis ühtegi korralikku xm’i vist müügist ei saa, siis olen mõelnud Saksamaa tripi jalge alla võtta, kui joppab jõuab soome mineku ajaks tagasi. Varem olid mul pohlad mis auto ma omale ostan, aga pärast seda xm’i tagaajama hakkamist on ainult üks auto, mida ma tahan. 😀

Saksamaa tripp tuleks ehk kasuks ka, nii vaimselt kui ka emotsionaalselt.

Nüüd istun kodus ja kirjutan praktikaaruannet, mis on vaja homme ära esitada, kas ma viitsin? ei. :\


tirisin kogematta omale dubstepi.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.