uimane ja väsinud

Eile oli imelik päev, väga imelik, kui aus olla. Olin viimast päeva Pärnus praktikal ja juhendaja arvas, et ma võiks Jänedale edasi tulla, mõeldud-tehtud, hakkasin kodunt õhtul sõitma, Ahastest võtsin peale paari, kes hääletasid Türile, kaks tundi sõidust oli sisustatud. Nemad suutsid mu ellu tagasi tuua selle, mis mul oli käsil aasta tagasi, siiamaale imestan.

Õhtul, kui kohale olin jõudnud, tuli välja, et Sten on ka kodumail, 15 km siit eemal, sõitsin talle külla ja tiirutasime niisama autoga ringi, lõpuks tuli mõte Tallinna sõita, seda me ka tegime, Tallinna jõudsime me 12 ajal öössel, ainuke, kes sealt kätte õnnestus saada, oli Kata, Kataga tsillisime kolmekesi kolmeni ja hakkasime siis lõpuks tagasi sõitma, nüüd olen kaks tundi maganud ja üritan tööd teha, kena.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.