Suvi on käega katsuda.

Mis ma täna siia siis kirjutama pean? Alustaks siis sellega, et uurimistöö tähtaeg läheneb, paar päeva veel aega me andsime täna oma “valmis” töö ekuga õpetajale, see väga talle vist ei meeldinud, eks näha, mis peame veel homme ümber proovima teha.
Homme ma lähen ka Jänedale, reedest pühapäevani olen seal tööl, müün pileteid lillepäevadel. Et kui keegi peaks Jäneda lillepäevadele sattuma sel nv’l, võite mu sealt ülesse otsida, kust pileteid osta saab. 😀 Uhh, lillepäevad on lahedad, juba nime pärast. 😀
Kodus on nii igav, miks peab Koonga nii närune pommiauk olema? :\

Madise selle suve lugu? :p
Igatahes mulle meeldib. ^^,

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.