Surmväsinud, võiks öelda.

Ja velosingi Pärnusse täna. 40 km on siit Pärnu, jah, ma pean selle ka ära mainima. (a) Siis tsillisin ja nillisin Pärnus päris pikka aega. Tsillisin Liisuga Hansa päevadel(vms) ka, elus esimest korda suutsin sinna sattuda, ei olnud minu meelejärgi vms, liiga palju inimesi. Sten saatis mu tagasi Koonga, tegelikult tuli ta ka rattaga maale. Mingipäev, kui ilusamat ilma on läheme Soontagana maalinna, sinna ei ole sada aastat jõudnud, kunagi sai seal nädalas vähemalt korra käidud, jube. 😀

Arvatavasti lähen ma juba nädala pärast Soomemaale ära, aga sama siis ma jõuan sealt varem tagasi ka, ma olen siin kalendrit vaadanud ja mõelnud, et kui järgmine laupäev on minek, siis augusti esimestel päevadel peaks tagasi olema, ma loodan, et seal mind keegi veenda ei suuda, et kauemaks jääda, siiamaale pole seda keegi suutnud. :p

Selline jube väsimus on peal nüüd, selline tunne on, et jään siiasamma arvuti taha magama. Tegelikult on mul juba pikka aega plaanis teha üks kange kohv, ehk see aitab natukenegi. 🙂 Ei taha niivara veel magama ka minna.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.