sometimes i think back in time, to remember to not forget

On tore vahel ikka tagasisidet vms kuulda, et keegi ikka loeb mu väikest blogikest. 🙂
Tänu sellele, et pean hetkel hommikuti kuuest ärkama, et kooli minna, on mul räme väss jälle peal, selline tunne, et jään kohe magama, nii igapäevaselt ja õhtuni välja, siis kaob uni ära. Aga olen neli aastat nii hakkama saanud, saan selle üks-kaks nädalat ka…
Kuna olen viimasel ajal rohkem Pärnus päevasel ajal ringi rännanud, olen seal kohanud suhtelsielt palju vanu tuttavaid, mõnda pole aastaid näha olnud, jube, kuidas aeg lihtsalt kaob käest.
Muidu olen nzm netigängsterit mänginud ja teinud selliseid asju, mida netigängsterid ikka teevad.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.