See post läheb meie kõigi suurele sõbrale, alkoholile.

Ja ma sõnusingi ennem ära. Mul läks mingiaeg süda pahaks ja ma sain vetsus potti ka kallistada. Igatahes läks mu olek päeva peale väga masendavaks, aga üle elasin, nüüd on juba parem olla. 😀
Olen ma viimasel ajal mõelnud, et peaks oma alkoholitarbimist vähendama hakkama, seda vähem jooma kuskil peol vms. Ma olen viimasel kolmel kuul tarbinud palju rohkem alkoholi, kui ühe ja poole aasta jooksul ennem seda. :\ Ja kellele on neid jubedaid peavalusid ja oksendamisi vaja? Mitte mulle. 😀

Igatahes, ma üritan järgida nüüd seda, mis ma just siia kirja panin, hoidke kõik mulle pöialt. :p

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.