Oijah, elu on imelik. :D

I’m just a pretty boy, I’m not supposed to fuck a girl,
I’m just a pretty boy, living in this fucked up world.

Täna tuli tuju alustada oma posti nende KoRni laulusõnadega, ma ei teagi miks, aga see on üks mu lemmiklauludest. 🙂

Nüüd on Madis lapsik Siga mees, sitaks lahe. :p See ~2 kuud masendust, mis polnud ju kohe üldse tore :s , väärib täitsa seda tiitlit, kuna ma ju LÕPUKS sain sellest masekast nüüd lahti. 🙂 Ja nüüd ei tule see masendus enam iial tagasi, selles olen ma suht kindel. :p Kui kellelegi tundub, et ma olen muutunud, siis jah, ma vist olen mingil määral, mulle on ehk keegi magades puuga pähe lajatanud? Sest laupäeva hommikul mul näiteks pea valutas. 😀 Tegelt ma usun, et see muutus on ajutine, aga ma ei taha sellest rohkem rääkida.
Ning selle eilse posti idee tuli hoopis kelleltkilt teiselt.
Igatahes, kes mind nüüd vihata tahab, siis vihake, praeguses ühiskonnas on niigi palju inimesi, kes mind vihkavad ja ma isegi ei tea miks nad mind vihkavad. 😀 Igatahes, ehk ma saan hakkama. 😉

Tänasest teisipäevast siis niipalju, et täna oli ka tore päev. 😀 Niimõnusad ilmad on :p Ja koolis oli ka ainult viis tundi ja siis sai väike Pärnu tiir tehtud ja siis tulin koju ja läksin rattaga sõitma. :p Aga ma nüüd lähen, vaja veel külapeal ära käia, muidu jääb väga hilja peale. 😀
Tsaukaa.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.