my words lack substance

Ma hakkasin siin mõtlema ja ma ei mäleta millal ma viimati ennem kolme magama sain. See tegevusetus on kõik suht pahupidi keeranud. :\ Aga üleüldiselt peab nentima, et öö meeldib mulle endiselt rohkem, ehkki hommikud on rasked. Igatahes, mul on siin hardcore nolife, nii umbes 16 tundi arvutit päevas, kuna telekas ei näita midagi ja väljast on ka tuumakatastroof üle käinud. :3 Kui ausalt öelda, olen ma hämmingus, et mul sellest suurest ekraani vaatamisest ikka veel prille ei ole, rikub see siis ikka neid või on see müüt? 😀 Prillid mulle iseenesest meeldiksid, aga nullklaasiga oleks neid liiga kirves osta.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.