Madisel on kriis.

See on lihtsalt masendav kui lühikesed mu juuksed praegu on, mittemingit mikkrit, saate te aru!?!?! :s Õde ajas peaaegu kõik mu juuksed ennem maha, jubejube, JUBEE!. Ma ei tule ennem kodust välja, kui juuksed normaalse pikkusega on. Üle pika aja on mul siin kriis. :\

Pole ammuammu enam siia midagi asjalikku kirjutanud, kirjutaks siis täna. Aeg, mis ma siin Eestis veetnud olen, on lausa lennanud, masendav mõelda, et juba nädala pärast suht hakkabki jälle see koolijama pihta.

Ega ei viitsigi pikalt luuletada siin, kui aus olla.
Viimane suurem üritus, kus käisin oli ehk “Märkamisaeg”. Täitsa tore oli nende kümnete tuhandete inimeste seas, kellest enamik olid eestlased, ent erilist patriotismituhinat endast üle ei käinud.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.