Madis oli täna "haige" .

Täna ma ei käinud koolis, sest eile magama minnes mul oli suur suur kõhuvalu ja ma mõtlesin, et äkki sain ka kõhugripi emalt ja hommikul ma ei julgenud kooli minna, et äkki lööb seal kõhu lahti, siis oleks jama olnud. 😀 Aga täna pole kõht valutanud ja kõik tundub täitsa korras olevat, ju siis niisama eile valutas ja homme kooli vast.
Aga hirmus väss on ka täna peal, eilsest kehalisest lihased valutavad pluss tegin täna esimese pikema tiiru rattaga, 40km tuli kokku, homme raudselt jalalihased ka valutavad. 😀 Hea meelega läheks sõidaks veel rattaga, mulle meeldib ratta seljas, eriti kui on midagi maseka sugust peal. Aga ma olen liiga väsinud. 😀 Loodan, et homme on ilma, et uuesti minna. :p Täna tuli tuulevaiksetes kohtades juba suve tunne peale, niisoe oli. ^^


Selline tuju on Madisel praegu .

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.