ma palun pausi, et kuulda neid seinu siin rääkimas!

Lasin täna töö üle ja magasin kodus kauakaua ja nüüd olen ennast üle maganud. Tegelt sain hommikul veel perearstilt gripisüsti ja tööle oleks niikuinii suhteliselt hilja jõudnud. Õhtul sõidan vanaema või tädi juurde tagasi, sealt ei pea ~2.5h sõitma, et Paidesse saada.

Olen märganud, et ma olen Su msnist/feisbookist ja võibolla ka orkutist kickbani saanud, aga siin Sa käid endiselt lurkimas, miks? Jah, me ei ole suhelnud päris pikka aega, aga siiamaale ei välistanud ma võimalust, et me kunagi edasi suhtleme. Või olid siis minu prilliklaasid liiga roosad. :3
See kõik oli/on üldse väheke absurdne, kui aus olla. Naljakas on ka.

2 thoughts on “ma palun pausi, et kuulda neid seinu siin rääkimas!

  1. Su blogi on mu reading-list'i jäänud ja seda on lihtsalt huvitav lugeda. Ma tean,et kipun oma nina valedesse kohtadesse toppima, niiet kui see sind häirib, siis vabandust.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.