Ma ei taha ju homset hommikut.

Homme hommik võiks juba läbi olla, ma ei taha inka suulist eksamit. Ma lähen seal raudselt krampi ja siis ma ei oska midagi öelda. 😀 Aga ehk ma elan üle.

Üleeile õhtul ma mõtlesin, et ma ei lähe kooli, esimene konsultatsioon oli hommikul ja teine kella kolmest, esimese ma magasingi sisse aga siis läks isa Pärnu ja ma läksin ka ja siis sealt Liisuga bussiga kooli, inkat ei tahtnud ikka üle lasta. 😀 Ja pärast jõudsin täpselt nii Pärnu tagasi, et buss siiapoole oli just läinud ja ma pidingi seitsmeni Pärnus olema, aga vähemalt oli Liisu ka ja siis ei olnud väga igav. 🙂

Täna ma olen lihtsalt igavlenud siiamaale, rattaga käisin ka sõitmas. Varsti peaks inglise keele asjad välja otsima ja kõik üle vaatama, mis ma vaadata oskan. 😀

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.