lets go back

Tuleb välja, et mu eelmise aasta postid mahuvad kõik esileheküljele ära, suhteliselt masendav. Ma ausalt ei tea, mitu korda ma olen üritanud siia midagi kirja sättida aga siis nagu pole midagi kirjutada ja ma löön jälle käega. Üritan sel oma elu ägedamalt elada ja siia palju rohkemat pajatada sel uuel ja paremal ja lahedamal aastal.

Vahepeal pole suht miskit muutunud, tööl on endiselt same old same old. Eraelus samamoodi. Uue aastaga tuli plaan esimene kuu ilma alkoholita vastu pidada ja jooksmine jälle käsile võtta(ei, see ei ole mingi kuradima uueaastalubadus). Aga jõulust saati olen köhinud ja jooksma pole veel jõudnud. 🙁

Käisin poes ükspäev

Käisin poes ükspäev

Hüva uut ka! 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.