Laupäeva hommik, pärast reedeõhtut.

Ärkasin täna kell 7.30 ajal, kuna lihtsalt ei saa kauem magada. 😀
Aga hakkame varasemast pihta, eile hommikul saime Rauntsiga Viljandisse, korjas minu ja eku peale ja asusime teele. Viljandis tsillisime niikaua kuni teised bussiga järgi jõudsid, siis Raunts läks Tartu poole edasi ja meie meediamullile, las see jääb saladuseks, mis koha meie omad said. 😀 Kui meediamull läbi sai lasti meid veel korra poodi ja siis hakkasime tagasi sõitma.
Pärnust tarisin veel Eku ka siia kaasa ja läksime baari, Ketu tuli ka baari ja Jummer ja hiljem Argo ka, jõin eile üle pika aja laua viina, jube. 😀 Ja siis mõned õlled. Magada ma ei saagi täna selle pärast, et eile sai rohkem joodud tiba. 😀

Miks kipuvad inimesed üldistama teisi enda põhimõtete järgi? Ka mina teen seda vahest, kuigi see on vale. ” Mis on ühe mehe õnnetus, on teise mehe õnn. ” Igal inimesel on vaja erinevaid asju, et õnnelik olla, mõni on õnnelik, kui tal on auto, mõni, kui ta saab uue arvutimängu jne. Ka mina leidsin enda jaoks asja, mis tegi mind õnnelikumaks kui miski muu siin ilmas ning ma lootsin, väga lootsin, et see jääbki nii. Loll olin, et lootsin. Ja siiamaale pole ma kahjuks leidnud midagi, mis seda õnne asendaks. Ehk varsti leian, ma vähemalt loodan.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.