kui käimas on mässud ja revolutsioonid, siis meiegi kohal, me tõstame pead!

Täna terve päeva uimerdanud ja asju proovinud pakkida, siiamaale tulutult ja auto ka ilusaks teinud. Lähen homme kodust ära, ehkki mitte veel Soome, aga tagasi siia tulla ei plaani, asjade pakkimist ma vihkan, alati jääb midagi maha ja ma jätan selle viimasele minutile. Samas mida ma ei jätaks?

Eilsest õhtust olen üritanud ka jälgida Torontos toimuvat, G20 vastane rahulik “protest-laager” läks seal vähekene üle käte, aga pole ka imestada midagi, et black bloc, anarhistid jms mässajad ennast ka jalule ajasid ja linnapeale protestijatte sekka reivima ja politseiautosi põletama sammusid.
Minu pessimistlik külg ütleb, et G20 onude kuplitesse ei küündi niikuinii midagi muud, kui nende endi rasvane perse.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.