Ja suvi on jälle ühe päeva võrra lähemal. ^^

Täna oli suht kiire päev, ennem üheksat hommikul kodust välja ja kümnest õhtul jõudsin tagasi. 😀
Hommikul käisime Ekuga raamatugokus ja tegime uurimistööd, see oli suht masendav. 😀
Siis mingiaeg tulime ära ja läkime mulle lillat särki otsima, ult tahaks praegu ühte, aga Pärnus ei ole ju midagi ja ma ei saanudki omale särki. :s Mingiaeg ühines Jarmo ka meiega. 😀 Issi soovitas mul nt ebayst vaadata, et ehk annaks sealt midagi tellida, seda ma ka teen. 😀
Ja õhtul käisime sugulastega, kes olid pärnu puhkama tulnud vms bowlingus ja siis tegime sauna ka ja siis tsillisime Martiniga niisama ringi mööda Pärnut. 😀
Aga ma sukeldun ebaysse praegu, tsau. 😀

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.