i think i kinda like my life like this, i just did not knew it earlier

Mul on arvutis kümneid tuhandeid pilte, tuhandeid mp3’mesi, sadu filme ja palju muud jama. Tuleb tõdeda, et ainuke asi, mida mul enda arvutis(ega ka päriselus) ei ole, on elu, peale selle virtuaalse jama. Seda vist ei tiri torrentiga alla ka, aga pohlad, suht, ise olen oma elu sääraselt elanud, miks nutta?

Kui aus olla, ei meeldi mulle blogida sellest, mida ma täna või eile või üle-eelmine aasta tegin, tihti olen ma tulnud siia mõttega kõik viimasel ajal juhtunu siia üles tähendada, aga postitust kirjutades need teemad siia lihtsalt ei jõua. Ma täpselt ei teagi, mis eesmärgil mul see blogi on. Praegu sellele mõtlema hakates ma ütleks, et see on lihtsalt üks minu viis ennast väljendada, iga sissekanne täpselt niipalju, kui ma seda soovin.

Soome 2010, järjekordne ülimahe suvi maasikapõldude vahel, mainiks siinjuures ära ka reeded Suonenjoel, cant fuken wait next summer! 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.