Esimene post siis. :)

Ma pole kunagi blogides mõtet leidnud, aga mul on igav ja ma mõtlesin, et võiks teha omale ka ühe, eks näis, kas hakkan kasutama või mitte.
Ei oskagi kohe siia kirjutada midagi, viimane kuu on olnud jubejube, viimased kolm nädalat on olnud suht suur masendus, mis ma tegema pean, et see ära kaoks? :s Okei, vahest on juba täitsa hea olla, kui tegemist on, aga kodus istudes tuleb see alati tagasi. Aga eks ma ise olin loll.
Reedel, ehk siis üleeile, oli maakonna abiturientide ball, seal oli tore, pärast balli tulime mõnedega Koongasse ja läksime baari, Andres mängis elavat muusikat, Janek jörises ka paar laulu ja nagu alati olid ka igasugu jorsid kohal.
Miks nädalavahetused alati niikiiresti lähevad? Ma ei viitsi homme kooli minna, kohe üldse ei viitsi, õnneks hakkab viimane nädal ja siis saab vaheajale nädalaks. 🙂
Ja varsti ongi eksamid ja siis juba suviiii ! :p

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.