an olive grove facing the sea

Tartu jäi sel nädalal teemast välja, kuna pea kõikidel peale minu tundub kiire olevat, mitte, et ma minna ei saaks, aga tahaks pudi ja mika ja stenut ka näha, kui ma seal juba olen, owell, ehk mingi aja ikka leiame, guise. :3

Mulle tundub, nagu ma tammuksin oma eluga ühe koha peal, seda ma teengi suht, ja see on kõike muud, kui positiivne. Tööd mul ei ole, vaevalt ka võetakse enam kuskile, majandus on nagu ta on ja aasta pärast olen juba sõjaväes, see rikub ära igasuguse pikema plaani pidamise, fuck yeah, eesti! Loodan siiralt, et järgmised poolteist aastat lähevad kiiresti ja et see kuradima majanduskriis on ka läbi selleks ajaks.

failfailfail!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.