a big bunch of randomness

Elu ongi üks suur juhuslikkus. Tänu juhusele olen ma hetkel siin ilmas 20 aastat eksisteerinud, juba homme võib tekkida juhus, mis mind siit ära viib, ehkki ma loodan, et seda veel ei tule.
Tegelikult ma sirvisin just /b/’d ja naersin seal mõnda aega ja hakkasin mõtlema, et kui jeesuse ema ja isa oleks jeesuse eostamise ajal kummi kasutanud, ei oleks jumalale poega sündinudki, how fucked up would that be? Aga sel ajal ei teatud latexist midagi.. Okei, taeva ma vist nüüd enam ei pääse, õnneks ei ole ma sinna kunagi pretendeerinud ka. 🙂
Üleüldse on mul mingi loll tuju praegu. Lähen ära, enne, kui ma veel midagi ajuvaba siia juurde kirjutan. tsüüs.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.